Oldalunkon mindent megtudhat a hitelekről – legyen szó BAR-listásoknak felvehető hitelekről, lakáscélú kölcsönről, személyi hitelről vagy szinte bármely kölcsönről a magyar hitelpiacon.

Függetlenségünk a hitelességünk záloga. Nem azzal kísérletezünk, hogy ész nélkül erőltessük egy bank vagy pénzügyi szolgáltató hiteleit. Helyette általános képet kívánunk nyújtani a magyar pénzpiac eme szeletéről.

A bankok hitelkonstrukciói nem teljesen egyformák, de mivel minden pénzintézet a magyar piacon működik, termékeiknek hasonlóaknak kell lenniük, ha nem akarnak partvonalon kívülre kerülni. Ezt diktálja a józan ész. Tapasztalataink azonban azt mutatják: ennek ellenére vannak igen kedvezőtlen kölcsönök, amelyeket jobb mindenkinek elkerülni. Bizonyosan Önnel is előfordult már, hogy bevásárlás vagy kirakatnézegetés közben megszólalt: kinek akarják ezt eladni? Ki az a bolond, aki ezt megveszi, ha fele áron ugyanilyet kap máshol? Oldalunk elsődleges célja, hogy az ilyen hitelekre felhívja a figyelmet. Számos órát töltöttünk azzal, hogy a magyar bankok termékeit átnéztük, és némely esetben döbbenetes különbségeket láttunk. Van olyan kölcsön, amelyet az egyik banknál 4,3%-os kamattal lehet felvenni, másutt pedig 7%-ossal. Ez majdnem dupla kamat (és jelentős különbség a törlesztésekben).

Oldalunkon sok menüpont foglalkozik a BAR-listásokkal és a listatagok lehetőségeivel. Igen részletesen bemutatjuk, hogy egy bárlistás ügyfél mit tegyen, és kitérünk arra is, hogy mit ne tegyen szorult helyzetében. Felsoroljuk és bemutatjuk azokat a hiteleket is, amelyeket a KHR-listára került ügyfelek a legtöbb esetben keresnek, és leírjuk, hogy általában milyen módon lehet feketelistásként is hitelhez jutni.

Oldalunk híd szeretne lenni, amely összeköti a bankokat és a leendő ügyfeleket, a hitelkiváltáson gondolkodó mostani ügyfeleket és azokat, akik vagy egy rossz hitel, vagy életkörülményeik romlása miatt BAR-listára kerültek, de megpróbálnak kiutat találni maguknak.