Tulajdonrész kivásárlása lakáshitelből

tulajdonrész kivásárlása lakáshitelből

Ingatlan tulajdonrész kivásárlására számos esetben sor kerülhet, például öröklés vagy házasság felbontása esetén. Amennyiben az egyik fél szeretné megtartani az addig közös tulajdont

Hitel félkész ingatlanra? Lehetséges!

hitel félkész ingatlanra

Befejezetlen ingatlan vásárlásakor kétféle kiadással kell számolni, az ingatlan vételárával és az építkezés befejezéséhez szükséges összeggel. Amennyiben mindez csak hitel felvételével valósítható meg

Így juthat lakáshitelhez ma egy egyedülálló

Tudjuk, hogy a lakáshitel felvételébe mindig be kell vonnunk az élettársunkat vagy házastársunkat. De mi van abban az esetben, ha egyedülállóként szeretnénk hitelt felvenni? Mutatjuk, hogy mik a lehetőségeink!

Ennyivel lett olcsóbb a lakáshitel 2020-tól

Lakashitelek kamatai a házra

Hazánkban a gazdaság és az átlagjövedelem növekedésével évről évre nő a hitelfelvevői kedv, a lakáshitelek által kínált konstrukciók pedig egyre kedvezőbbé válnak.

Budapest Bank Egyenlítő Hitel: milliókat spórolhat

Egyenlítő BB

Továbbra is pörög a lakáspiac, így emelkednek tovább a lakások és családi házak árai is. Ilyen körülmények között egyre nehezebb önerőből, bármely külső pénzügyi segítség nélkül megvásárolni a hőn áhított ingatlant. Megoldást jelenthet ilyenkor egy kedvező kamatozású, lakáscélú jelzáloghitel.