Ingatlan felújítása, korszerűsítése, bővítése személyi hitelből

ingatlanfelújítás hitelből

Személyi kölcsönt nemcsak családi események, ünnepek, vagy nagyobb volumenű nyaralás finanszírozására vehetünk fel, hanem ingatlanfelújítási, -korszerűsítési és -bővítési munkálatokra is, hiszen ez a hiteltípus szabadon felhasználható. E kölcsön igényelhető összege általában 8-10 millió forint, de akár a 12 millió forintot is elérheti, és jellemzően pár nap alatt már rendelkezhetünk is vele.

Ugyan a tavaszt, mint a megújulás, megújítás évszakát már jócskán magunk mögött hagytuk, de az éppen tomboló nyár is remek lehetőséget nyújt otthonunk felújítására, karbantartási munkálatainak elvégzésére. Sőt, az otthonunk bővítésének, vagy éppen korszerűsítésének is kedvező ideje lehet ez a meleg, száraz időszak.

Amennyiben önerőből nem tudjuk finanszírozni terveinket, érdemes körülnézni a személyi kölcsön kínálatok között. A legkedvezőbb ajánlat kiválasztására szánt idő és energia pedig sokszorosan megtérül.

Első körben fel kell mérnünk a felújítás, bővítés, illetve korszerűsítés szükségességének mértékét, valamint azt, hogy az elvégezni kívánt munkálatokhoz mennyi önerővel rendelkezünk.

Ingatlanfelújításra, -bővítésre, valamint ingatlanunk korszerűsítésére számos hitelkonstrukció áll rendelkezésünkre.

Falusi CSOK támogatást és Falusi CSOK-hitelt akkor igényelhetünk, ha saját háztartásunkban legalább két gyermeket nevelünk, és a település, ahol élünk szerepel a Falusi CSOK települések listáján. Ezt a kölcsönt fordíthatjuk meglévő otthonunk korszerűsítésére, illetve bővítésére, de használt ingatlan vásárlására és annak korszerűsítésére is.

Amennyiben gyermekvállalás előtt álló házasok vagyunk, a bankmonitor.hu weboldalon keresztül két munkanap alatt igényelhetjük az alapvetően kamatmentes, szabadon felhasználható, maximum 10 millió forint értékű Babaváró hitelt.

Fentieken kívül igénybevehetjük még a felújítási-, korszerűsítési vagy bővítési lakáshitel mellett a szabad felhasználású jelzáloghitelt, valamint a személyi hitelt is.

Személyi hitel, a jolly joker kölcsön

Ez a hitelfajta akkor lehet számunkra optimális választás, ha esetünkben a gyermekek után járó kedvezményes hitellehetőségek nem jöhetnek szóba, illetve, ha nem szeretnénk ingatlanunkat jelzáloggal terhelni. A személyi kölcsönök egyik előnye ugyanis – amellett, hogy meglehetősen egyszerűen és gyorsan hozzáférhető –, hogy az igényléshez nem szükséges ingatlanfedezet, a bank e kölcsönigénylés elbírálásakor kizárólag a rendszeres havi jövedelmünket veszi figyelembe. Előnyös továbbá azért is, mert a bővítési, a korszerűsítési, illetve a felújítási munkálatok mellett egyéb célokra is felhasználhatjuk. További előnyei közé sorolható, hogy akár 12 millió forint hitelt is felvehetünk e kölcsöncímen, ezen kívül általában nincs kezdeti költsége, a havi törlesztőrészlet pedig állandó.

A világhálón található, bankoktól független hitelkalkulátorok segítségével az ingatlanfelújításra, -korszerűsítésre és -bővítésre felvehető hitelek konstrukciói pár másodpercen belül, díjmentesen összehasonlíthatók, így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.