Mozgó bankfiókokkal a vidéki lakosság kényelméért

mozgó bankfiókokok

Március 5-én indult az OTP Bank Mozgó Bankfiók szolgáltatása, amely először Békéscsaba környékén, egészen pontosan Medgyesegyháza, Nagyszénás és Tótkomlós településeken szolgálja ki a lakossági igényeket. Ezzel a megoldással a pénzintézet olyan településeken is tudja biztosítani a személyes ügyintézést a lakossági ügyfelek részére, ahol bankfiókokkal nem rendelkezik. 

Igazodva az ügyféligények változásaihoz, az OTP megvizsgálta, hogy mely területek azok, ahol nagyobb ügyféligény jelentkezett, és ennek megfelelően az elmúlt egy évben öt helyszínen létesített új bankfiókot. A Mozgó Bankfiókokkal pedig olyan településeken nyújt szolgáltatást, ahol állandó fiókkal nem tud jelen lenni. Az ügyfeleknek így nem kell elutazniuk, helyben intézhetik banki ügyeiket. A Mozgó Bankfiókban készpénzforgalom nincs, a befizetéseket és a készpénzfelvételt a települések  OTP ki- és befizető bankautomatáinak igénybevételével lehet intézni.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Mozgó Bankfiók?

Az új szolgáltatás magánszemélyek részére elérhető, ők elintézhetik a forint számlavezetéshez (betétek, megtakarítások, bankkártyák, folyószámla), a fogyasztási hitelekhez (folyószámlahitel, hitelkártya, személyi kölcsön), a nyugdíj-előtakarékossági számlához, az értékpapír-szolgáltatásokhoz, valamint a Groupama-biztosításokhoz kapcsolódó ügyeiket akkor is, ha OTP bankszámlával nem rendelkeznek.

Mik az előnyei a Mozgó Bankfióknak?

A szolgáltatás segítségével azok a banki ügyfelek is elintézhetik az ügyeiket személyesen, akik olyan településeken laknak, ahol állandó bankfiók nincs. A Mozgó Bankfiók meghatározott nyitvatartási időben nyújt szolgáltatást a településeken, így az ügyintézéshez, tájékoztatás kéréséhez nem kell messzebbre utazni. A Mozgó Bankfiókban a leggyakrabban igénybe vett lakossági szolgáltatások elérhetők, és időpontfoglalás esetén még a várakozás is elkerülhető.