Ebben a menüpontban azokról a hitelekről olvashat, amelyeket nem emeltünk ki külön menüpontba. Ezeket mi kisebb hiteleknek nevezzük, mivel a felmérések szerint kevesebben veszik igénybe őket, mint a kedvelt kölcsönöket – például a lakáscélú hiteleket vagy a gyorskölcsönt.

Az egyes menüpontok alatt ugyanolyan részletességű bemutatást talál, mint a nagy hitelek esetén. A bemutatásokban kitérünk a jellemző kamatszintekre, hogy Önnek a hitelajánlatok megtekintésekor legyen a fejében egy tájékoztató értéke, amely alapján első látásra ki tudja szűrni a magas kamatokat.

A kisebb hitelek közé került az autólízing, amely 2014 óta az autóhiteleket helyettesíti. Itt mutatjuk be a személyi kölcsönt, amely szabad felhasználású és minden hiteltípus közül a legdrágább. Kitérünk továbbá a folyószámlahitelre, amely még viszonylag friss és terjeszkedőben levő hitelfajta hazánkban. Végül bemutatjuk a hitelkiváltást, amelyet a devizahitelesek már jól ismernek 2015-ből, de amely menekülőút lehet a rossz hitellel rendelkező ügyfelek tömegeinek.